Aluminium buitenschrijnwerk op maat

Eindeloze mogelijkheden

Uiteraard maken we uw aluminium buitenschrijnwerk volledig op maat. U krijgt precies de ramen, deuren, veranda of garagepoort die u voor ogen had. We krijgen vaak de vraag welke mogelijkheden er zijn op vlak van kleur, stijl, afmetingen, afwerking, beveiliging,... Het antwoord hierop is heel eenvoudig: zowat alles is mogelijk. Een standaardmodel kennen we eigenlijk niet.

Innovatie

Lippens Aluminium besteedt bovendien extra aandacht aan innovatieve projecten. Hierbij werken we samen met architecten aan nieuwe, geavanceerde systemen.

Enkele voorbeelden:

  • automatisering
  • ingebouwde LED-verlichting
  • inbouwen en wegwerken van screens
  • staalconstructies

In goede handen, van A tot Z

Het volledige productieproces van uw aluminium buitenschrijnwerk, van ruwe materialen tot plaatsing, verzorgen we zelf. We zien er nauwlettend op toe dat de materialen voldoen aan hoge kwaliteitseisen. De Sapa-profielen komen moeiteloos tegemoet aan de strengste nationale, Europese en internationale normen inzake kwaliteit en veiligheid.

Bent u op zoek naar een oplossing op maat van uw project? Dan zit u bij Lippens Aluminium goed. Met kennis van zake en zin voor detail realiseren wij uw gedroomde aluminium buitenschrijnwerk. Contacteer ons voor meer info.

© 2020 Lippens Aluminium